What Makes You the Ideal Kitchen


Het is een vergissing te veronderstellen dat elke ruimte, hoe klein en onaangenaam gelegen, is 'goed genoeg' voor een keuken. Dit is de ruimte waar huishoudsters langs een groot deel van hun tijd, en het moet een van de helderste en meest comfortabele kamers in het huis zijn; voor op de resultaten van geen enkele andere afdeling hangt dus sterk van de gezondheid en het comfort van het gezin als op degenen die betrokken zijn bij deze 'huishouden workshop'.

Elke keuken moet ramen aan twee kanten van de kamer, en de zon moet vrij entree via hen hebben; de ramen moeten openen vanuit de top om een ​​complete verandering van lucht mogelijk te maken, voor licht en frisse lucht behoren tot de belangrijkste essentie tot succes in alle afdelingen van het huishouden. Goede drainage moet ook worden voorzien, en de ventilatie van de keuken zou moeten zijn nog zorgvuldiger bijgewoond dan die van een slaapkamer. De ventilatie van de keuken moet zo ruim zijn dat alle gassen en geuren, die, tezamen met stoom gaat koken en andere bereidingen, meestal binnenvallen grondige verwijdering en plaatsing in zekere mate unhealthful elk ander deel van het huis.

Er moet voldoende ruimte zijn voor tafels, stoelen, assortiment, wastafel, en kasten, maar de kamer moet niet zo groot dat te veel stappen noodzakelijk zijn. Ongetwijfeld een groot deel van de afkeer van, en verwaarlozing van, "huishoudelijk werk," zo vaak betreurde, komt voort uit onaangename omgeving. Als de keuken zijn licht, luchtig, en netjes, en het gereedschap licht en schoon, zal het werk van het samenstellen van die artikelen van voedsel dat de tafel genade en voldoen aan de eetlust een aangename taak.

Het is wenselijk vanuit een sanitair oogpunt dat de keukenvloer ongevoelig voor vocht worden; vandaar, beton of tegelvloeren zijn beter dan houten vloeren. Hygiëne is de grote desideratum, en dit kan het best worden bereikt doordat alle houtwerk en ongeveer de keuken bedekt met lak; stoffen die vlekken en vetvlekken veroorzaken, niet het hout te dringen toen gepolijst, en kan gemakkelijk worden verwijderd met een vochtige doek.

De elementen van schoonheid niet ontbreken in de keuken. Foto's en fancy artikelen zijn niet geschikt; maar een paar potten makkelijk te kweken bloemen op de vensterbank of geregeld op beugels over het venster in de winter, en een vensterdoos ingericht als een jardiniere, met wijnstokken en bloeiende planten in de zomer, zal sterk fleuren de kamer, en dus dienen te verlichten de taak van degenen wier dagelijkse arbeid beperkt ze naar het terrein van de keuken.

Het keukenmeubel.
----------------------

Het meubilair voor een keuken moet niet omslachtig, en moet dus worden gemaakt en verkleed als gemakkelijk te reinigen. Er moet veel kasten, en elk omwille van orde moet worden besteed aan een speciaal doel. Kasten met schuifdeuren zijn veel beter dan kasten. Zij moeten op wieltjes te worden geplaatst, zodat zij gemakkelijk worden verplaatst, omdat ze zijn dus niet alleen handiger, maar toegeven van grondiger netheid.

Kasten gebruikt voor de opslag van voedsel moet goed worden geventileerd; anders, ze leveren keuze voorwaarden voor de ontwikkeling van schimmels en bacteriën. Beweegbare kasten kunnen worden geventileerd door middel van openingen in de top, en de deuren bedekt met zeer fijn gaas waardoor de lucht zal toegeven, maar houden vliegen en stof.

Voor gewone keuken gebruikt, kleine tafels van geschikte hoogte op easy-rollende wielen, en met zink tops, zijn de meest geschikte en meest gemakkelijk schoon te houden. Het is heel goed dat ze worden gemaakt zonder laden, die ook geneigd om houders voor een heterogene massa van afval te worden. Desgewenst enkele handige plaats houden van voorwerpen die vaak vereist zijn voor gebruik zijn, kan een opstelling gelijk aan die weergegeven in de bijgaande snede worden gemaakt bij zeer kleine kosten. Het kan ook een voordeel kleine planken over en boven het bereik, waarop verschillende artikelen, voor koken worden gehouden regelen.

Een van de meest onmisbare artikelen van de inrichting voor een goed ingerichte keuken, is een wastafel; moet echter een wastafel goed geconstrueerd en goed verzorgd, en is waarschijnlijk een bron van gevaar voor de gezondheid van de bewoners van het huishouden worden. De wastafel dient zo mogelijk te onderscheiden van de muur, om zo de vrije toegang tot alle kanten van het voor het belang van hygiëne mogelijk te maken. De buizen en armaturen moeten worden geselecteerd en geplaatst door een bevoegde loodgieter.

Veel moeite moeten worden genomen om de buizen schoon en goed gedesinfecteerd houden. Afval van alle soorten dient te worden gehouden. Gedachteloos huishoudsters en onzorgvuldig bedienden laat vaak vettig water en stukjes tafel afval om hun weg te vinden naar de pijpen. Afvoerpijpen hebben meestal een bocht, of een val, waardoor het water dat geen sediment vrij stroomt; maar de gesmolten vet vaak overgaat in de buizen gemengd met warm water, wordt afgekoeld en solide als het afdaalt, die vastzit aan de leidingen en geleidelijk accumuleren totdat de afvoer verstopt of het water door heel langzaam. A-vet gevoerde pijp is een broeinest voor ziektekiemen.

Take Care of health is a media blogs that cover the topic of healthty. This article was written by a couple of people that have interest and passion are different so that the content contained therein will also vary according to the category.

Related Post